Piercing Buric

Piercing Buric 100 lei

Pretul include un cercel medicinal ( din metal chirurgical ) si manopera.

Varsta minima pentru executarea unui piercing in buric este de 16 ani , intre 14 si 16 se poate face doar cu acordul scris al unui parinte la salon.

Dupa 16 ani nu este nevoie de acordul unui parinte pentru efectuarea unui piercing .

Ambele persoane ( minorul si parintele care il insoteste ) trebuie sa aiba un act de indentitate.

Efectuam si piercing cu bijuteria clientului , pret 80 lei ( manopera ) .

Perioada aproximativa de vindecare : 30 zile

La efectuarea piercing-ului este nevoie de un act de identitate.

La inceput se monteaza un cercel medicinal , cu care trebuie sa ramaneti cel putin 30 de zile . Apoi il puteti schimba cu un alt cercel sau il puteti pastra in continuare oricat de mult doriti. Mai jos atasam o poza cu cercelul medicinal care se monteaza la inceput :

Sfaturi pentru piercing-ul in buric

Un piercing este întotdeauna o intervenție asupra corpului dvs. în care pielea este străpunsă. Cât de dureros este acest lucru nu poate avea răspuns general, deoarece fiecare persoană are un sentiment diferit de durere. Depinde, de asemenea, de cât de competent și de realizat este piercerul tău. Dacă își cunoaște meseria, înțepătura este foarte rapidă. Structura pielii influențează, de asemenea, modul în care se simte piercingul ; unele au pielea mai subțire și mai delicată, altele sunt mai robuste și mai ferme. Deci, este o chestiune foarte individuală în care trebuie luați în considerare diferiți factori. Pe o scară de la 1 (ușor dureroasă) la 10 (foarte dureroasă), piercing-ul buricului este de obicei evaluat de la 1 la 3. Piercingul trebuie apoi bine îngrijit, astfel încât să nu se infecteze.

Cele piercing buric sunt una dintre piercing – uri care pot fi străpunse rapid și ușor. Durerea este în general descrisă ca fiind scurtă și suportabilă. Dacă decideți să aveți un piercing pentru buric , asigurați-vă că căutați un piercer care acordă o mare importanță igienei și care stăpânește perfect tehnica piercingului. El vă va sfătui în detaliu și vă va explica în detaliu abordarea lui. Per total, întregul proces de piercing durează doar câteva minute, piercing-ul în sine doar o secundă.

Programarile la piercing se fac cu o zi inainte , telefonic sau pe WhatsApp la numarul : 0724669330