Piercing Spranceana

Piercing Spranceana 100 lei

Pretul include un cercel medicinal ( din metal chirurgical ) si manopera.

Varsta minima pentru executarea unui piercing in spranceana este de 16 ani , intre 14 si 16 se poate face doar cu acordul scris al unui parinte la salon.

Dupa 16 ani nu este nevoie de acordul unui parinte pentru efectuarea unui piercing .

Ambele persoane ( minorul si parintele care il insoteste ) trebuie sa aiba un act de indentitate.

Efectuam si piercing cu bijuteria clientului , pret 80 lei ( manopera ) .

Perioada aproximativa de vindecare : 30 zile

La efectuarea piercing-ului este nevoie de un act de identitate.

La inceput se monteaza un cercel medicinal , cu care trebuie sa ramaneti cel putin 30 de zile . Apoi il puteti schimba cu un alt cercel sau il puteti pastra in continuare oricat de mult doriti. Mai jos atasam o poza cu cercelul medicinal care se monteaza la inceput :

Sfaturi pentru piercing-ul in spranceana

În cazul unei perforări a sprâncenelor, atât canalele de puncție cât și cele de ieșire se află pe suprafața corpului. De aceea acest tip de bijuterii se numește piercing de suprafață. În acest tip de bijuterii pentru corp, canalul este înconjurat doar de o cantitate mică de țesut . De cele mai multe ori, piercing-ul este plasat pe treimea exterioară a sprâncenei, deoarece există puține canale nervoase. Cusătura poate fi  executată vertical și orizontal . Varianta verticală pentru piercing este de cele mai multe ori aleasă.

După ce zona afectată a pielii a fost dezinfectată, punctele de puncție și ieșire sunt marcate. Zona afectată a pielii este menținută în loc cu clești de prindere, iar perforarea este apoi străpunsă cu un ac special de unica folosinta.

Programarile la piercing se fac cu o zi inainte , telefonic sau pe WhatsApp la numarul : 0724669330